REMIX - UNI

Płyn do mycia dezynfekującego powierzchni, urządzeń i sprzętów (również kontaktujących się z żywnością) w przemyśle spożywczym, gastronomii, szpitalach.
Usuwa zabrudzenia tłuszczowe i mikrobiologiczne, jest efektywny w użyciu. Przeznaczony głównie do mycia przedmiotów mających kontakt z żywnością. Stosuje do mycia stołów, urządzeń do wytwarzania bitej śmietany, lodów, krajalnic wędlin i serów, sprzętów i narzędzi używanych do produkcji żywności, maszyn i urządzeń produkcyjnych, ścian, podłóg w pomieszczeniach produkcyjnych, pojemników i samochodów dla cateringu.
Stosować zgodnie z instrukcją.






         

poj/wagaopak.nettobrutto
600mlButelka z rozpylaczemTel.Tel.
3LKanisterTel.Tel.
 

REMIX - EFEKT

Do mycia powierzchni i urządzeń mających kontakt z żywnością, stołów, posadzek i ścian w ciastkarniach, piekarniach, masarniach, mleczarniach, kuchniach i innych zakładach przemysłu spożywczego.
Skutecznie usuwa zabrudzenia organiczne jak tłuszcz, białko, olej.
Nie niszczy powierzchni chromowanych, niklowanych, stalowych i tworzyw sztucznych odpornych na alkalia.
Zawiera aktywny chlor.


            

poj/wagaopak.nettobrutto
3LKanisterTel.Tel.
10LKanisterTel.Tel.
 

REMIX - FLOOR

Skoncentrowany preparat do czyszczenia i piel�gnacji pod��g odpornych na dzia�anie wody.
Skutecznie usuwa zabrudzenia i nie pozostawia smug. Jest �rodkiem nisko pieni�cym, antypo�lizgowym. Mo�e by� stosowany do wszelkich automat�w czyszcz�cych. Idealny do utrzymania czysto�ci pod��g na terenie sklep�w, dom�w handlowych,, magazyn�w, pasa�y, hal sportowych, szk�.
Dozowanie: W zale�no�ci od zabrudzenia 30 � 100 ml preparatu na 10 litr�w wody.



         

poj/wagaopak.nettobrutto
3L.KanisterTel.Tel.
10L.KanisterTel.Tel.
 

REMIX - SANIT

Preparat posiada pozwolenie Ministra Zdrowia nr 1386/04 na obrót produktem biobójczym.
Płyn do mycia niedezynsekującego powierzchni (również kontaktujących się z żywnością ) w przemyśle spożywczym, gastronomii, szpitalach oraz pomieszczeniach sanitarnych.
Zalecany do mycia stołów, urządzeń do wytwarzania bitej śmietany, lodów, krajalnic wędlin i serów, sprzętów i narzędzi używanych do produkcji żywności.

         

poj/wagaopak.nettobrutto
600mlButelka z rozpylaczemTel.Tel.
3LKanisterTel.Tel.
 
Coded by slawekneo